MINISTARKA PODIGLA MAJICU, PA PONOSNO POKAZALA GOLE GRUDI: Primila nagradu, pa šokirala sve! (VIDEO)
Lubna Džaferi, Foto: Printscreen/ X/ @oriolsabata

NEVERICA

MINISTARKA PODIGLA MAJICU, PA PONOSNO POKAZALA GOLE GRUDI: Primila nagradu, pa šokirala sve! (VIDEO)

Njen potez je izazvao pohvale od strane organizatora Prajda, kao i od norveškog premijera, koj je rekao da je njeno obnaživanje bilo "apsolutno dobro"

Objavljeno:

Norveška ministarka kulture i rodne ravnopravnosti Lubna Džaferi (44) otkrila je svoje grudi na bini nakon što je primila nagradu na Oslo Prajdu prošle nedelje, kako se navodi u znak solidarnosti sa LGBTQ+ pokretom.

Džaferi, članica Radničke partije, primila je nagradu za "Gej mamu 2024" u norveškoj prestonici, koja se dodeljuje ženama koje se zalažu za prava LGBTQ+ zajednice.

"Veoma sam zahvalna što sam ove godine na Oslo Prajdu proglašena za "gej majku", glavnog patrona kvir osoba. Ovo je velika čast. Ako želite da dobijete ovakvu nagradu, morate da budete posvećeni i da sebe ne shvatate preozbiljno - rekla je Džaferi.

Potom se, kako piše "Dejli mejl", na nekonvencionalan način zahvalila okupljenima, tako što je podigla svoju majicu i ponosno pokazala svoje grudi. Samo su joj bradavice bile prekrivene ukrasom sa resama. Usledio je gromki aplauz, gomila je klicala Džaferijevoj.

"Divno je što imamo takvu ministarku"

Kako piše "Dejli mejl", njen potez je izazvao pohvale od strane organizatora Prajda, kao i od norveškog premijera, koj je rekao da je njeno obnaživanje bilo "apsolutno dobro".

- Lubna je samopouzdana, divna osoba slobodnog duha koja entuzijastički prati kulturna dešavanja širom zemlje - dodao je Jonas Gar Stjore.

Joakim Adland, šef Prajda, rekao je lokalnom listu "Dagbladet" da misli da je "divno što imamo ministarku koja daje sve od sebe i ne plaši se da se pomalo istakne".

- Nikad nisam iskusio aplauz koji je ona dobila za 10 godina koliko držimo Prajd. Jasno je da je publika cenila njen potez - rekao je on.

Bonus video:

02:55

DEKOLTE DO PUPKA I GRUDI NA IZVOLTE! Sara Reljić u barbi haljini svakog muškarca OBUZELA: Samo sam htela da bacim akcenat na OVO

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.